Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 10:56 - Какви са симптомите на кръшкача когато изневерява?
Автор: melina26 Категория: Тя и той   
Прочетен: 5035 Коментари: 2 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Имате притеснения и съмнения, че половинката ви слага рога!? Кой са симптомите в поведението на кръшкача? Ще се опитаме да изброим някои по фрапиращи, но не забравяйте, че те не са стандартни и всеки е индивидуален и има свои сигнали. Мъжете, които кръшкат в „ляво” са с по-широки скули лицата от тези, на които можем изцяло да се им имаме доверие. Оказва се, че личностните черти на характера се отразяват върху формата на лицето, мъжете с малки присвити очички и широки лица излъчват и по-негативни послания.

Ако партньорът ви отказва да споделя какво се случва в службата му, това е един от признак, че иска да потули нещо. По принцип е скучно да се говори за работа в къщи, щом двама души има какво да си кажат, но другата крайност разкрива страх у партньора да не се изпусне да каже нещо, което не трябва.
Партньора ви в последно време е загрижен повече от всякога от вашите проблеми и неволи. Този признак се нарича чувство за вина. Колкото повече се задълбочава „другата връзка” толкова повече обръчът около вас на досаден натиск и любопитство ще се затяга повече.

Започвате да получавате изненадващо скъпи подаръци, много подаръци за кратко време без повод. Тук червената лампичка светва сама, така той иска да изкупи своето предателство, като ви обещетява материално, за причинените морални щети. Нещо не е наред във вашите взаимоотношения, появил се е някакъв дискомфорт, той вечно витае някъде, тялом е при вас, духом го няма. Ако не говорите за това и игнорирате проблема, това не означава, че няма връзката ви да се сгромоляса от раз. Често започва битов скандал за дреболии, за да си намери повод да се скарате и да отиде при „другата”. Когато започне словесната ви война, той винаги заявява, че не е проблем да сложите край на вашите отношения. Спира да общува и комуникира с вас. Живеете заедно, но сте като съквартиранти. Станал е студен, инерционен и винаги забързан навън.
Сменил е музикалните си предпочитания, винаги е обичал по, денс музика, но отскоро се прехласва по чалга изпълнения. Това е така, защото „другата” му изгора слуша такъв музикален стил. Крие или изключва мобилният си телефон когато е с вас. По всяка вероятност е така, защото се чувства неудобно да говори пред вас, когато го потърсят, а това определено не е добре.

Приятелите му започват да се държат странно, като ви срещнат имате чувството, че ви гледат със съчувствие и съпричастност. Започвате да не сте поканени на общите купони, той започва да изчезва почти всяка вечер незнайно къде и с кого. Всички излизания, обяснения, закъснения започват да се повтарят еднотипно, което вече е странно. Започва да затваря вратите в къщи под носа ви, не прави комплименти на външният ви вид, спрял е да ви казва „обичам те”.

Не пропускайте седмото си чувство на интуиция при изброените по-горе сигнали на половинката ви, обърнете внимание при всеки от изброените дискомфорт и се опитайте галантно да решите възникналите различия. Ако все пак нещата не вървят и не вървят, не се отчайвайте, светът не се върти само около вашият партньор, огледайте се, някъде навън има някой който се нуждае от вас и вашите чувства. Понякога колкото повече бягате подир сянката си, тя толкова по-бързо се отдалечава от вас, затова обърнете гръб и ще забележите, че сянката ви започва да ви следва.

http://www.izvestni.info/2011/09/blog-post_28.html



Тагове:   изневяра,   кръшкач,


Гласувай:
23



1. abramelin - хммм
18.10.2011 19:31
Въх леле ужас! Видях се в поне половината симптоми а още нито един път не съм кръшнал за 13 години... Може би съм нещо повреден та не се вмествам в рамките. Винаги съм си знаел, че има нещо ненормално в мен. Ето на - как може да купувам скъпи подаръци и цветя на жена си и да не кръшна поне веднъж...? Остави това ами и за работата ми не си говорим. Ебаси нестандартният тип дето съм. Добре де и аз искам да кръшна, да пробвам нещо чуждо. Правя всички описано по-горе, но нищо не се получава - чуждото го няма. Аз ли не правя нещо както трябва или...? Явно не ме искат... пффффуу каръка дето съм. ;)
цитирай
2. анонимен - yff
19.10.2011 03:40
още една кака Ваня(от Стъклен дом)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: melina26
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 198172
Постинги: 33
Коментари: 331
Гласове: 1692
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930